...

VRIENDEN VAN DE IJSBAAN


Kleinere schaatsbanen van echt ijs, zoals die van Stichting ‘Zeeland houdt van schaatsen’, kunnen niet zonder steun van sponsoren. De stichting ‘Zeeland houdt van schaatsen’ gebruikt de bijdrages onder meer om de toegangsprijs voor (school)kinderen en ouderen laag te houden. Wij zetten ons in om mensen in beweging te brengen, elkaar te laten ontmoeten en om het onderwijs een sportief platform te bieden.

Draagt u de ijsbanen van ‘Zeeland houdt van schaatsen’ ook een warm hart toe? En wilt u dat de ijsbanen er ook dit jaar en volgend jaar weer gewoon komt? Steun ons door middel van een donatie waardoor u 1 of meerdere M² sponsort van de ijsbaan. Per M² sponsort u € 5,00. Mede dankzij uw participatie is het mogelijk de ijsbaan ook dit jaar weer in uw stad te verwezenlijken. Als dank voor uw steun sturen wij u het symbool van de ijsbaan, Bobby de Zeehond, toe. Tevens verloten wij onder de vrienden van de ijsbaan een 10-ritten kaart die geldig is voor alle ijsbanen in Zeeland!

Vul onderstaand formulier in. Na het versturen ontvangt u een bevestigingsmailtje met hierin het rekeningnummer waarop u uw donatie kan storten. Zodra wij de donatie hebben ontvangen sturen wij u de Bobby de Zeehond sleutelhanger toe en doet u mee met de loting.

Alvast hartelijk dank namens de Stichting ‘Zeeland houdt van schaatsen’.