...

PROGRAMMA MIDDELBURG


Zaterdag 03 februari en zondag 04 februari 2018: Openingsweekend met Bobby de Zeehond!

Bobby is onze officiële mascotte van de ijsbaan. Waar hij komt is het volop plezier en willen de kinderen met hem op de foto. Dit weekend heeft hij kleurplaten en kleurtjes bij voor de grote Bobby Kleurwedstrijd. Wie maakt de mooiste kleurplaat en wint zo een VIP arrangement voor de ijsbaan Zierikzee

Donderdag 15 februari 2018: KPN Junior Schaatsclub

De scholen die vandaag komen schaatsen krijgen schaatsles van een echte schaatscrack. Deze crack leert je de beginselen van het schaatsen; afzetten, bochtjes maken en natuurlijk remmen... met voor alle deelnemers een leuke verassing.

Zaterdag 17 februari 2018: Wintersport weekend!

Op en rond de ijsbaan staan verschillende wintersporten spelen opgesteld. Speel de skilattenrace, de Olympische estafette, Human curling probeer onze bobsleebaan en spring naar hartenlust in ons Winterhut springkussen.

Zaterdag 17 en 24 februari 2018: Disco-schaatsen

Kom schaatsen op de disco klanken van Justin Timberlake, Daft Punk, Adele en Broederliefde. De Dj’s draaien de grootste hits van dit moment en met daarbij een uitgebreide lichtshow zullen ze iedereen vermaken.

Dinsdag 06 en 20 februari 2018: Zwieren en zwaaien

Kom schaatsen op de klassieke wals klanken van Andre Rieu en andere wals koningen- en koninginnen. Deze avonden zijn we in de klassieke sferen. De aanwezige schaatsers zullen iedereen een handje helpen om het klassieke zwieren en zwaaien onder de knie te krijgen…sfeer en gezelligheid gegarandeerd.

Dinsdag 13 februari 2018: De grote Curling-Quiz

In samenwerking met wereldregio organiseren wij de 1e Zeeuwse curling quiz. De lijsttrekkers van alle politieke partijen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van schouwen Duiveland zijn uitgenodigd voor een combinatie van kennis en sportieve uitdaging. Welke partij mag zich aan het eind van de avond de winnaar noemen?