...

SPONSORPAKKETTEN WINTER 2016/2017


BROCHURE SPONSORMOGELIJKHEDEN IJSBANEN ZEELAND HOUDT VAN SCHAATSEN

Klik hier voor onze brochure met alle sponsormogelijkheden.

SPONSORMOGELIJKHEDEN EVENEMENTEN IJSBAAN MIDDELBURG

Verbindt uw naam aan één van onze evenementen

Ook dit jaar hebben wij weer tal van leuke evenementen en activiteiten tijdens de ijsbaanperiode. Hier ligt voor u als sponsor de mogelijkheid uw naam te verbinden aan 1 (of meerdere) van deze activiteiten. Wellicht heeft u affiniteit met een bepaald evenement waar u graag uw naam aan wilt koppelen, of bent u zo enthousiast over het programma dat u daarom uw naam hier graag bij wilt terug zien.
Wat krijgt u als sponsor?

  • Uw banner en logo aan de binnenzijde van de ijsbaan.
  • Uw informatie op de website inclusief doorkoppeling naar uw website.

Bent u enthousiast over onderstaand programma of één van de evenementen en heeft u een idee, betreffende sponsoring? Neem gerust contact met ons op via: info@zeelandhoudtvanschaatsen.nl.
Wij staan open voor ideeën en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Curlingcompetitie   € 1.000,00

Het is ieder jaar een groot succes: de curlingcompetitie. Ook dit jaar zal er de gehele ijsbaanperiode een curlingcompetitie plaats vinden om het Middelburgs Kampioenschap. De teams worden met de avond fanatieker en zelfs op social media is de competitie een hot item tijdens de ijsbaanperiode. Wanneer u sponsor wordt van deze curlingcompetitie, wordt uw naam ook daadwerkelijk de naam van deze competitie en zal dan ook prominent in beeld komen. Ook bij het groot Middelburgs Kampioenschap (6 januari), waarbij we curling spelen op de grote baan, zal uw naam gekoppeld worden aan dit kampioenschap.